1. SERVEIS PROFESSIONALS


 

ASSEGURANCES MÈDIQUES - MAPFRE I ADESLAS

OFERTES EXCLUSIVES COAATT

Gaudeix de les millors pòlisses de salut per ser col·legiat del COAATT!!!

Més informació [AQUÍ] 

 

 

ENDESA ENERGÍA

El COAATT ha signat un conveni amb Endesa Energia S.A. que dona als col·legiats facilitats en el  moment de la contractació i gestió de tràmits amb l’empresa.

Es tracta dels següents avantatges [AQUÍ] 

Per qualsevol dubte o inici de les gestions us podeu posar en contacte amb

Sr. Sebastià Domenech, gestor de nova construcció

sebastian.domenec@endesa.es -  tel. 628 20 0624

Sr. Marcos Rodríquez, gestor de nova construcción

marcos.rodriguez@endesa.es - tel. 656 601 681

 

 

AREA BUILDING SCHOOL

Area Building School ofereix formació tècnica “on line”, que podreu obtenir a preu de col·legiat [+]

Més informació a: formacio@apatgn.org

 

 

 

LA INTERCOL·LEGIAL

Amb la Intercol·legial podeu gaudir de serveis professionals útils, descomptes en serveis, així com un assessorament i acompanyament professional.

- RESERVES HOTELERES + VIATGES (Hotelius Club, Sercotels Hotels, Grimaldi Lines, Caldea, Parador Canaro)

- VOLS (Air France i KLM)

- INFORMÀTICA I TELEFONIA (Apple, Parlem, Microsoft, Contasimple)

- CARBURANTS (Cepsa)

- APARCAMENTS (Saba, Nuñez i Navarro)

- LLOGUER DE COTXES (Sixt, Munich Rent)

 

AVANTATGES INTERCOL·LEGIAL · JULIOL 2017 [AQUÍ]

 

 
 

 

 

 

CONVENI COAATT - GRUP BOU

(Solucions gràfiques)

 10% de descompte per a col·legiats COAATT

 *Per a beneficiar-vos del descompte tan sols cal que us identifiqueu com a membres del COAATT en qualsevol dels centres.

Comandes d’impressió a: repro@grupbou.com o 977.251.592

 

 

  

CONVENI COAATT - SERVIREPRO

(Serveis gràfics)

10% de descompte per a col·legiats COAATT

 *Per a beneficiar-vos del descompte tan sols cal que us identifiqueu com a membres del COAATT.

 

 

 

 

  

 

CONVENI COAATT - CAIXA D'ENGINYERS

Caixa d'Enginyers ofereix els millors productes, pensant en vostè i en la seva empresa, oferint solucions personalitzades per a les seves necessitats de: finançament de circulant i d'inversions, avals, línies ICO i Creixement IFEM, a més de tots els serveis pel dia a dia de la seva empresa o projecte . Feu les gestions mitjançant l'operativa bancària a través de telèfon , web i l'app Banca MOBILE. Pots trobar més informació fent clic [AQUÍ]

Com a emprenedor i autònom, coneixem els reptes als quals t'enfrontes diàriament i la necessitat d'adaptar-te a un entorn canviant. En Caixa d'Enginyers t'oferim els productes i serveis financers i asseguradors que necessites perquè puguis dur a terme els teus projectes professionals i personals. Més informació [AQUÍ]

Per a més informació podeu consultar el web: www.caixa-enginyers.com 

  

  

CONVENI COAATT - SABADELL PROFESSIONAL

El COAATT i Sabadell Professional, unitat de Banc Sabadell especialitzada en col·lectius professionals tenen signat un conveni de col·laboració amb la finalitat de posar a la disposició de tots els seus col·legiats un conjunt de productes i serveis financers en condicions preferents. Si desitges ampliar aquesta informació, dirigeix-te a qualsevol oficina de Banc Sabadell, truca al 902.383.666 o fes clic [AQUÍ]  

FINANÇAMENT PER REHABILITAR I MODERNITZAR COMUNITATS DE PROPIETARIS

Es tracta d’un producte nou dirigit a les comunitats de propietaris, un préstec amb unes condicions molt especials dissenyat per finançar les inversions destinades a la conservació, millora o regeneració de l’edifici.

Més informació [AQUÍ]

 

 

 

  

GESTIÓ I ASSESSORAMENT COMPTABLE I FISCAL PER AL 2017 

Amb la voluntat d’oferir serveis amb avantatges per als nostres col·legiats amb un gran estalvi econòmic. Des del COAATT i vinculat amb el nostres programes de gestió i aprofitant les infraestructures tecnològiques disponibles, s’ofereix a partir del gener del 2015:

Gestió i assessorament comptable i fiscal
Quota Apareja‐Fiscal (*)
Quota Apareja ‐ Integral (**)
Col·legiat Persona Física
27 €/ mes
50 €/ mes

 

(*) Quota Apareja ‐ Fiscal: aplicació, suport, assessorament i  presentació de impostos

Serveis inclosos: El COAATT posa a disposició del col·legiat un programa de gestió personalitzat (RedAGlt) amb llicència, suport tècnic, actualitzacions i manteniment anual, per a la introducció de factures de ingressos i despeses de l’activitat professional de manera senzilla, amb generació automàtica d’apunts comptables (quotes, drets, assegurances, cursos, etc...), mitjançant la importació automàtica d’un fitxer des del Col·legi, amb el resum econòmic trimestral. Supervisió i repàs de la comptabilitat en règim d’estimació directa simplificada i preparació per a la presentació dels impostos trimestrals. Estudi, confecció i presentació dels impostos corresponents a les obligacions tributàries periòdiques, així i com el resum anual de l’IVA i la declaració anual d’operacions amb tercers. Serveis d’assessorament fiscal a realitzar al COAATT en horari d’atenció determinat.

El Col·legi, a més posa a disposició del col·legiat una aplicació personalitzada (FrAGlt) per a la generació de factures, control de cobraments, remeses, etc, amb l’opció de traspàs automàtic de factures al programa comptable (RedAGlt), amb un increment de 5€/ mes, respecte la quota Apareja ‐ Fiscal.

(**) Quota Apareja ‐ Integral: gestió integral comptable i fiscal

Serveis inclosos: Recepció de la documentació comptable al COAATT o bé mitjançant l’enviament telemàtic de factures, per al seu tractament, registre comptable i arxiu documental. Supervisió i repàs de la comptabilitat en règim d’estimació directa simplificada i preparació per a la presentació dels impostos trimestrals. Estudi, confecció i presentació dels impostos corresponents a les obligacions tributàries periòdiques, així i com el resum anual de l’ IVA i declaració anual d’operacions amb tercers. Serveis d’assessorament fiscal a realitzar al COAATT en horari d’atenció determinat. L’atenció de requeriments i intervenció davant inspeccions de la AEAT es pressupostaran de manera independent.

El Col·legi, a més posa a disposició del col·legiat una aplicació personalitzada (FrAGlt) per a la generació de factures, control de cobraments, remeses, etc, amb un increment de 5 €/ mes respecte la quota Apareja ‐ Integral.

 

Condicions i detall dels serveis a: Assessoria del COAATT
Tel. 977.212.799 (ext.1) ·
secretaria@apatgn.org · www.apatgn.org

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 

2009 © Col·legi d'Aparelladors i Arquitectes Tècnics de Tarragona
Rambla President Francesc Macià, 6 baixos - 43005 (Tarragona)
Telf : 977.21.27.99 | Fax: 977.22.41.52