BENVINGUDA

 
Benvolgut col·legiat/da,
 
El nostre és un col·lectiu que ha de treballar unit, interactuar per enfortir aquesta entitat des d'on pretenem donar els màxims serveis als nostres col·legiats.
 
La nostra seu és la vostra casa, un espai on podreu solucionar totes aquelles gestions i tràmits que configuren la nostra feina.
 
Teniu a la vostra disposició un ampli equip humà, des dels tècnics al personal d'administració i secretaria, passant, òbviament, per tots els membres de la junta que tinc el plaer d'encapçalar. Em poso a la vostra disposició per fer encara més gran aquesta institució.
 
Som una entitat social, oberta a tots els ciutadans i disposada a aportar la nostra marca professional, a col·laborar amb altres col·lectius i amb les administracions que ens necessitin. Si la suma ens permet fer gran un projecte, hi serem. El nostre és un missatge clar: som aparelladors, arquitectes tècnics, enginyers d'edificació, els tècnics de capçalera, els qui oferim obres amb garantia i responsabilitat en el treball.
 
Des d’aquest espai, amb aquest missatge que tens davant, deixem clar que estem oberts a tothom, que volem aprendre i podem aportar de tots i cadascun dels elements de la nostra societat, de les persones i de les empreses, de tots els col·lectius que la configuren. El nostre compromís es basa, precisament, en el creixement i el desenvolupament: aprendre i aportar.
 
No dubteu en apropar-vos i compartir amb nosaltres les vostres inquietuds, dubtes i projectes. Som al vostre costat per construir, plegats, el futur.
  
 
Adolf Quetcuti Carceller
President
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 

2009 © Col·legi d'Aparelladors i Arquitectes Tècnics de Tarragona
Rambla President Francesc Macià, 6 baixos - 43005 (Tarragona)
Telf : 977.21.27.99 | Fax: 977.22.41.52