CURS D’ACCÉS AL GRAU D’ENGINYERIA D’EDIFICACIÓ

 

La UJI de Castelló ha realitzat un acord de docència compartida amb el COAATT, i ha  portat  a terme el seu primer curs PRESENCIAL VIRTUAL D’ADAPTACIÓ PER A ENGINYERIA D’EDIFICACIÓ amb la nostra col·laboració. La meitat del curs s’ha impartit a la seves instal·lacions a Castelló, i la meitat a la nostra seu. Les classes s’imparteixen de forma semipresencial, també a través de l’aula virtual. Es tracta d’una universitat pública i la oferta és per a tots els titulats d’arquitectura tècnica. Els criteris d’acceptació són els que marca la universitat. En funció de l’experiència professional i altres estudis universitaris cursats poden convalidar part el curs.


Propera convocatòria
Adjunta hi ha la informació sobre la prematrícula del proper “CURS DE NIVELLACIÓ PER AL GRAU D’ENGINYERIA D’EDIFICACIÓ” que ofereix la Universitat Jaume I de Castelló per al proper curs 2010-2011.
S’han introduït algunes modificacions respecte al curs realitzat aquest any. En primer lloc, canvis en alguna de les assignatures a cursar, i en segon lloc l’inici del curs que serà al setembre de 2010.

En principi, cal fer la prematricula a la universitat abans del dia 9 de juliol, i tots aquells que vulguin fer aquest tràmit des del COAATT, hauran d’aportar  la documentació abans del divendres 2 de juliol.
El cost d’aquest tràmit, és de 30€ i inclou les compulses dels documents que sol·licita la universitat  en aquest tràmit , i  portar la documentació abans de la finalització del termini de la prematricula a la UJI a Castelló en nom teu.  

D’aquest servei només se’n podran beneficiar el col·legiats.

Per a més informació us podeu adreçar a formacio@apatgn.org o a tel. 977 21 27 99 ext. 6

Més informació:
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 

2009 © Col·legi d'Aparelladors i Arquitectes Tècnics de Tarragona
Rambla President Francesc Macià, 6 baixos - 43005 (Tarragona)
Telf : 977.21.27.99 | Fax: 977.22.41.52