LLOGUER D’ESPAIS COAATT

 

CENTRE DE NEGOCIS

El COAATT disposa d'un centre de negocis amb cinc despatxos de lloguer. Es un espai ampli i agradable, per a portar a terme l'activitat professional.

Ubicat a l'entrada de Tarragona, pròxim a la seu del COAATT i envoltat de zones verdes i aparcament, el CENTRE COAATT pot ser la teva oficina.


 Preus i condicions

LA SEU DEL COAATT

Compta amb sales de reunió i aules de formació aptes com a espais de trobada per a reunions puntuals, cursos, xerrades, col•loquis i presentacions.  Les sales estan completament equipades i acondicionades.
Aquests espais estan disponibles per a ús per part d’entitats,  associacions, empreses o particulars que necessitin un lloc adequat  per portar a terme les seves iniciatives o celebracions d’actes.
Els col•legiats del COAATT gaudeixen d’un descompte del 50% sobre la tarifa general, excepte en el servei de càtering i la rotulació d’espais.

SALA D'ACTES

La sala disposa d'espai amb pupitre de braç per a 70 alumnes, tarima amb espai per a 5 ponents. Megafonia, connexió a Internet, ordinador amb projector i punter òptic, sistema de gravació de vídeo, pantalla, pissarra de paper i pissarra.SALA

 

SALA POLIVALENT

La sala disposa d'espai amb taules i cadires fins 24 alumnes, ordinador amb projector i punter òptic, pantalla, pissarra de paper i pissarra esborrable, connexió a Internet, cuina, accés des de l’exterior i serveis independents.

 

 CONDICIONS DE LLOGUER I ÚS DE LES INSTAL•LACIONS PER A MOSTRES I EXPOSICIONS

La Sala Polivalent del COAATT està ubicada a la planta inferior de les oficines col•legials, en un àrea reservada exclusivament a aquests efectes.
Es tracta d’un espai completament diàfan, equipat per acollir qualsevol acte cultural, institucional, o social, i que es pugui desenvolupar totalment al marge de l’activitat de les oficines col•legials: presentacions de llibres, exposicions, mostres, tallers, conferències i xerrades.

 

Més informació
Serveis Externs del COAATT
Tel. 977.250.871 • c.e.
serveisexterns@apatgn.org

 

 
 
 
 
 
 
 
 

2009 © Col·legi d'Aparelladors i Arquitectes Tècnics de Tarragona
Rambla President Francesc Macià, 6 baixos - 43005 (Tarragona)
Telf : 977.21.27.99 | Fax: 977.22.41.52